Ben je op zoek naar een unieke en hilarische activiteit voor je volgende evenement, feestje of teamuitje? Bubbelvoetbal biedt de perfecte oplossing! Deze opwindende en lachwekkende sport zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring, waarbij plezier en veiligheid hand in hand gaan.

 

Wat is Bubbelvoetbal?

Bubbelvoetbal is een variant van het traditionele voetbal, maar dan met een twist. De spelers dragen grote opblaasbare bubbels die hun bovenlichaam bedekken, waardoor alleen hun benen vrij zijn om te bewegen. Dit zorgt voor hilarische botsingen, rollen en stuiteren, terwijl iedereen probeert de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Het spel is niet alleen geweldig om te spelen, maar ook om naar te kijken!

 

Waarom Bubbelvoetbal Huren?

 1. Unieke Ervaring: Bubbelvoetbal biedt een nieuwe en spannende manier om voetbal te spelen, waardoor het een hit is bij elke gelegenheid.

 2. Veiligheid: De grote opblaasbare bubbels beschermen de spelers tegen harde vallen en botsingen, waardoor het een veilige keuze is voor alle leeftijden.

 3. Plezier voor Iedereen: Of je nu een ervaren sporter bent of gewoon op zoek naar een leuke activiteit, bubbelvoetbal is geschikt voor iedereen. Het draait vooral om lachen en samen plezier hebben.

 4. Teambuilding: Bubbelvoetbal is ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Het bevordert samenwerking en communicatie op een speelse manier.

 5. Gemakkelijk te Organiseren: Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt – van de opblaasbare bubbels tot de speluitleg en begeleiding. Zo kun jij je concentreren op het genieten van de dag.

 

Voor Welke Gelegenheden?

Bubbelvoetbal is veelzijdig en kan worden ingezet voor verschillende gelegenheden:

 • Verjaardagsfeestjes: Maak van je verjaardag een knallend succes met bubbelvoetbal.
 • Bedrijfsuitjes: Bevorder de teamgeest en zorg voor een onvergetelijke dag voor je collega’s.
 • Vrijgezellenfeesten: Geef de bruid of bruidegom een dag om nooit te vergeten.
 • Schoolactiviteiten: Een geweldige manier om leerlingen te laten bewegen en plezier te hebben.
 • Familiedagen: Breng de hele familie samen voor een dag vol lachen en sporten.

Hoe Werkt de Verhuur?

Het huren van bubbelvoetbal is eenvoudig en flexibel:

 1. Boeking: Neem contact met ons op om je gewenste datum en tijd te reserveren.
 2. Locatie: Kies een geschikte locatie, zoals een sportveld of een grote zaal rond de omgeving Rotterdam.
 3. Levering en Opzet: Wij leveren de bubbelvoetbaluitrusting op de locatie en zorgen voor de opzet en uitleg van het spel.
 4. Spelen Maar: Geniet van een onvergetelijke ervaring met vrienden, familie of collega’s.
 5. Opruimen: Na afloop zorgen wij voor het opruimen en meenemen van de uitrusting.

Neem Contact Op!

Klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen met bubbelvoetbal? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en boekingen. Wij staan klaar om van jouw dag een onvergetelijk avontuur te maken!

 

Neem contact met ons op en dan sturen we zo spoedig mogelijk de vacature op! 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb